Ishuset Fredericia er nomineret til Danmarks bedste ishus. Medindehaver, Tommy Jensen, er glad for den modtagelse man har fået med konceptet.

Bubble waffles. Det er noget fredericianerne og de gæstende i byen i dén grad har taget sig. Det er sket i så stor grad, at Ishuset Fredericia er nomineret til Danmarks bedste ishus.

“Lige pludselig sagde René (Tommys makker, red.), at vi er nomineret,” siger Tommy til Fredericia AVISEN.

Ishuset Fredericia bryster sig med byens bedste isvafler. Måske er de Danmarks bedste ishus, nu er de i hvert fald nomineret til det.

Hvordan reagerede I?

“Det var en fed følelse efter, at vi lige er startet op. Når man får det at vide, er man helt oppe at køre, og det viser, at vi har gjort det godt,” siger Tommy og kommer ind på starten med det nye ishus i Kanalbyen:

“Vi har fået rigtig god respons fra folk, der siger det er et dejligt koncept og vi har en god service. Vi har kun positive tilbagemeldinger,” forklarer Tommy, der heller ikke klager over vejret for tiden:

“Det hjælper selvfølgelig på salget, men vi har også Danmarks bedste isplads med to huse (Havnegrillen og Ishuset Fredericia, red.), som samarbejder og har en god synergi. Vi har et fantastisk område, hvor man kan gå og boltre sig. Man kan sidde langs havnen eller man kan gå en tur rundt i området. Vi har det hele,” siger Tommy.

En lækker bubble waffles med udsigt til Lillebælt er ikke at kimse af.

Man kan stemme på Danmarks bedste ishus frem til den 7. juli klokken 16:00. Man stemmer på Ishuset Fredericia ved at sende en sms med koden: IS 142 til 92 45 24 04.

Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Henrik B.
Henrik B.
4 måneder siden

Er desværre ikke Danmarks bedste ishus. Det ligger i Århus.

Anonnym
Anonnym
4 måneder siden
Svar til  Henrik B.

Nah