Fredericia Isenkram fejrer d. 27. september to års fødselsdag, og tiden er gået stærkt for butikken i midtpunktet.

Chefredaktøren og sportsredaktøren parkerer bilen i midtpunktet ved Fakta. Vi går forbi Fredericia Isenkram på vores vej ind mod gågaden. Udenfor butikken ser vi fødselsdagstilbud, og går derfor ind i butikken og spørger efter indehaver Daniel Huusmann.

Daniel er dog ikke i butikken, så sportsredaktøren går på jagt efter ham på lageret og fanger ham til en snak om de to år, som Fredericia Isenkram snart har på bagen.

“De er gået stærkt, alt for stærkt faktisk. Jeg når aldrig at slappe af,” siger Daniel og griner.

Hvordan ser du udviklingen af butikken?

“Det er gået rigtig meget fremad, stødt stigende. Der er kommet flere og flere kunder til, så det går fint her i biksen.  Vi er oppe at have fem ansatte. Vi ansatte Rasmus for halvanden måned siden, så på det punkt går det også fremad,” fortæller Daniel.

Hvordan skal udviklingen fortsætte?

“Det er at bare at blive ved med at udvikle os, og så har vi webshopdelen, som der er udvikling med i og vi nørkler lidt med den del. Der kan man gå ind at se tingene, og det vil vi også bruge markedføringsmæssigt,” forklarer Daniel og fortsætter:

“Vi får nye varer hele tiden, og lidt mere specielle varer så at sige. Vi har fx lige fået en ny serie med børnebestik, som man ikke kan skære sig på. Det kommer hele tiden noget nyt og anerledes. Ellers gør vi meget i de slaviske restpartier,” udtaler Daniel.

Hvordan med juleting, er det noget I allerede er begyndt at kigge på og gør jer i?

“Vi kigger på jul. Lageret er fyldt med julevarer, og det kommer hjem her de næste par uger. Jeg tror, desværre som en slem overraskelse for fredericianerne, at så kommer julen til at starte tidligt i Fredericia,” lyder det fra Daniel med et smil på læben.

http://www.vw-fredericia.dk/