Der er stor aktivitet på parkeringspladsen ved JYSK og de omkringliggende butikker. Jeg parkerer bilen og går ind i JYSK, hvor jeg møder medarbejderen Mathilde, der siger at det er ting inden for issenkram, der hitter.

Der er pænt med mennesker i JYSK, selvom klokken er omkring 12 fredag middag. Jeg går hen til kassen, hvor Mathilde spørger, hvad hun kan hjælpe med.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Godt nok er det ikke et decideret hit, der kommer til at ligge under juletræet, men Mathilde fortæller, at særligt lyskæder er et hit: “Det er sådan noget, der altid er et hit op til jul hvert år,” siger Mathilde med et smil og fortsætter:

“Flere har i løbet af i dag efterspurt viskestykker, så det kan man godt sige er et hit herinde pt.,” fortæller Mathilde.

Vi bevæger os væk fra området omkring kassen, og går hen til, hvad der bedst kan betegnes som “nipseland”.

“Vi sælger rigtig meget af sådan noget her,” forklarer Mathilde og peger i retning af alt muligt issenkram inden for julegenren.

Jule “nipseting” er i høj kurs hos JYSK. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Udover deciderede juleting er der også mere traditionelle ting, som man kan bruge til julegaver, der er hits hos JYSK.

“En sikker vinder er en rigtig dejlig dyne og pude. Det går man virkelig ikke galt i byen med, og det er noget, som alle bliver glade for hver gang,” udtaler Mathilde.

Dyner og puder er også noget, som er et hit hos JYSK. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Udover en traditionel blødpakke fra JYSK er der også noget andet, som hitter hos JYSK.

“Der kommer flere herind for at købe gavekort, og så kan man jo selv vælge, hvad man vil have. Vi har mange muligheder, og hvis man er lidt i tvivl, er et gavekort en god ting at købe,” lyder det fra Mathilde.

Mathilde har travlt i butikken, og jeg lader hende derfor slippe ud af pressemøllen, og går rundt og snuser i butikken.

JYSK er ikke sted, som jeg kommer mest, og jeg går derfor blandt andet og kigger på inspiration til småting, som man kan have stående i stuen derhjemme.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

En klassiker hos JYSK er også at gå rundt at prøve sofaer og senge, og efter at have prøvet noget blødt og godt, går turen igen ud i kulden, efter at have fået en varm og dejlig oplevelse i JYSK.

skal køre indtil 6.december Annonce