FC Fredericia fik udlignet til 1-1 mod Esbjerg, men straffesparksmålet blev annulleret og i stedet skulle der et omspark til, som blev brændt.

FC Fredericia havde flere muligheder for at score mod Esbjerg, men holdet endte med at indkassere et nederlag på 0-1. Derfor var der skuffelse i den fredericianske lejr efter opgøret, hvor vi talte med FC Fredericias cheftræner, Michael Hansen, om hvordan han så på opgøret.

– Der var en del faser, men den sidste gør, at man er irriteret og frustreret over, at vi ikke fik noget med. Vi kunne godt have brugt et point, men jeg synes, at kampen var forudsigelig. Esbjerg var klart bedst i de første 20 minutter, og så lavede vi lidt rokader og havde mere løssluppenhed og det gjorde, at vi gik til pause med en god fornemmelse. I de sidste 20 minutter var det okay, og det jeg er mest glad for er, at kampen levede hele vejen igennem. Der var en store del af anden halvleg, hvor vi ledte efter, hvad vi kunne gøre, siger Michael Hansen og fortsætter:

– Esbjerg er dygtige og beskyttede bolden flot, og de er hurtige og stærke, og de er påpasselige i deres områder, så alle dueller og små detaljer skulle vi være oppe på mærkerne, men der var vi ikke gode nok. Vi havde 2-3 chancer, blandt andet straffesparket, men det var fortjent Esbjerg vandt.

Det omdiskuterede straffespark knyttede Michael Hansen også en kommentar til. Alexander Jensen blev nedlagt i Esbjergs felt, og der blev dømt straffespark, som Leonel Montano skulle tage. I første omgang scorede han, men der blev dømt omspark, da en spiller var startet sit løb inden, at der var sparket. Det næste forsøg brændte Montano til stor frustration for den fredericianske lejr.

– Det er sjældent, at man ser sådan noget dømmes. Jeg har ikke set den igen men hvis han løber ind for tidligt, så er det sådan det er. Det er en balancegang, og sådan er det med alt. Det er pisse irriterende, at vi ikke scorede på det, og i de sidste tre hjemmekampe har vi brændt to straffespark og tabt point på det, siger Michael Hansen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Op til kampen blev FC Fredericias gameplan ændret. Oliver Sørensen var ikke med i truppen, da han blev skadet op til kampen, og under opvarmningen måtte Erik Nissen også du af startopstillingen.

– Det blev en morgen igen, som mod Viborg og vi må se, hvordan det arter sig i forhold til det næste program. Vi var lidt shaky i starten af kampen, men det var Esbjerg der gjorde det og ikke polemikken omkring de to spillere, konstaterer Michael Hansen.