Interflora ønsker, at vi skal huske hinanden – især de ensomme. Derfor donerer blomster- og gavekæden nu 500.000 kroner til Røde Kors’ indsats mod ensomhed.

Undersøgelser viser, at op mod 350.000 mennesker føler sig ensomme i Danmark. Det er alt for mange, og derfor støtter Interflora Røde Kors’ indsats for at hjælpe dem, der føler sig ensomme. Som en del af et større samarbejde donerer blomster- og gavekæden i år en halv million kroner til Røde Kors’ arbejde og kampen mod ensomhed.

“Som en budbringer af kærlige hilsner mellem mennesker, ved vi hos Interflora, hvor meget kærlighed og omtanke for hinanden betyder for danskerne. Lige så dejligt, det er at høre fra sine venner og sin familie, lige så trist og ensomt er det, når man føler sig helt alene,” siger Søren Flemming Larsen, administrerende direktør og partner hos Interflora.

Ensomhed behøver ikke at være permanent
Men ensomhed er på ingen måde, noget behøver at være permanent. Man kan komme ud af det, og det er det, Røde Kors arbejder for. En lille tanke gør en stor forskel, fortæller Christina Rasmussen, der er sektionsleder i Røde Kors’ fælleskabssektion:

“Ensomhed kan ramme alle mennesker på et tidspunkt i livet, og konsekvenserne kan være voldsomme. Ensomhed forringer livskvaliteten, øger risikoen for depressioner eller for, at mennesker bliver syge. Men ensomhed kan både forebygges og afhjælpes ved, at vi er der for hinanden som medmennesker.

Ingen bør sidde alene ufrivilligt
I ét år har Interflora doneret et beløb pr. buket, der er blevet købt på deres hjemmeside Interflora.dk:

“De 500.000 kr. er en del af det, vi i Interflora kan gøre i kampen mod ensomhed. Men for os handler det også om at sætte ord på begrebet ensomhed og give emnet opmærksomhed”, afslutter Søren Flemming Larsen.

https://www.facebook.com/mrhoejer/