Forside Danmark Intelligent tryghed i hjemmet

Intelligent tryghed i hjemmet

DEL

DONG Energy åbner for salget af produkter til det intelligente hjem sammen med Google-selskabet Nest Labs

Google-selskabet Nest har valgt DONG Energy som en af firmaets få leverandører i Skandinavien. Det blev offentliggjort, da Nest lancerede sine planer for det nordiske marked samt Schweiz. Nest sælger trygheds- og sikkerhedsprodukter på 13 markeder, og virksomheden når ud til millioner af mennesker i mere end 190 lande. Nu kan danske hjem så også blive mere intelligente med sikkerhedskameraer og røg- og kuliltealarmer, der kommunikerer via en app eller taler direkte til ejeren.

Familier tester produkterne

Nogle af DONG Energy’s testfamilier har allerede testet de nye produkter, og tilbagemeldingerne har været positive. Privatkundedirektør Louise Hahn siger:

“Vi hører fra vores testfamilier, at både røg-og kulitealarmen og inden- og udendørskameraerne er lette at installere, at de er lækkert designede, og at lyd- og billedkvalitet er høj. Det glæder mig rigtig meget, og jeg er sikker på, at de vil finde indpas i mange danske hjem, også når vi senere introducerer flere af deres produkter”.

Om DONG Energy’s arbejde med det intelligente hjem, siger Louise Hahn:

“I DONG Energy er vi overbevist om, at alt fra varme til lys og intelligent tryghed i hjemmet vil være automatiseret og fjernbetjent i løbet af få år. Derfor vil vi løbende hjælpe vores kunder med rådgivning og produkter, der matcher denne udvikling. Det har vi taget hul på nu, og vi har valgt at samarbejde med en stor global virksomhed”.

DONG Energy forhandler Nests produkter via energishoppen.dk. Her kan man også købe andre energisparende produkter fx LED-pærer. Som privatkunde hos DONG Energy får man 150 kr. i rabat ved køb af Nest produkter.

Det siger testfamilierne:

“Det er et virkeligt fedt produkt, som oser af kvalitet. Selve indpakningen og produktet viser, at der er tænkt over det. Opsætningen med registrering og scanning af QR kode gik nemt.” Christian Clausen, Jelling.

“Overordnet er det nogle meget lækre produkter, i en lækker og meget tiltalende indpakning. Der er gjort noget ved designet og især er brand/kulilte alarmen meget lækker i forhold til, hvad man ellers kan få.”

Mads Christiansen, Charlottenlund.

“Udendørskameraet er et produkt af høj kvalitet. Det har været meget let, intuitivt at tilslutte, og det fungerede med det samme. Viser billede i rigtig høj kvalitet.” Finn Olesen, Lyngby.

Om DONG Energy’s testfamilier:

En række familier har i de sidste par år fået rådgivning om energiforbrug og energibesparelser af DONG Energy’s energirådgivere. Rådgiverne har fulgt familierne for at lære mere om energivaner, og hvilken rådgivning, der hjælper kunderne bedst.

DEL