Skolernes vinterferie står for døren, og skulle I mangle inspiration til, hvad dagene kan gå med, har vi her samlet nogle forslag.

Museerne i Fredericia inviterer til spændende historiequiz kl. 10-16 alle dage i ferien (inkl. fredag den 9. februar). Quizzen finder sted på Bymuseet, Jernbanegade 10 og omhandler Superfos og Kastelhavnen. Der er biografbilletter på højkant.

Skøjtebanen på Gasværksgrunden i Fredericia holder åbent hver dag i ferien (hverdage kl. 14.30-17.30, weekender kl. 10-16).

Fredericia Idrætscenter byder alle feriens ni dage kl. 11-17 på feriesport. I kan prøve fodbold, badminton, hoppeborg, bordtennis, bowling og hockey. Billetterne koster 50 kr. pr. dag, og de kan købes i bowlingcentret.

Fredericias svømmehal og badeland holder naturligvis også åbent hele ferien (kl. 10-18), og i tidsrummet 12-17 er badedyret Olfert og den populære løbebane i vandet til en masse sjov.

Madsby Legepark har forskellige aktiviteter kl. 10-14 mandag til torsdag i uge 7. I kan fastelavnshygge med boller og varme drikke og for et lille beløb være lidt kreative med legeparkens materialer. I kan bl.a. også fodre dyrene eller køre mooncars.

VisitLillebælt – Middelfart, Fredericia arrangerer onsdag den 14. februar kl. 10.30-12.30 en historisk skattejagt rundt på Volden. Turen slutter med en tur oppe i det hvide vandtårn, hvor I har mulighed for at nyde jeres medbragte mad. Turen er særligt egnet for børn i alderen 6-11, men alle er velkomne. Bemærk! Der er nødvendigt at bestille billetter – læs mere på Visit Lillebælts Facebook-side.

Det Grønne Rum afholder deres første FrøPopUp i år lørdag den 17. februar kl. 10-15. Her kan I komme forbi med jeres frø og bytte dem til andre frø. Få tips og tricks til, hvordan I kan skabe en levende have derhjemme med plads til både planter, urter, dyr og mennesker – og har I ingen frø, er I velkomne til at få nogle med hjem. I kan også møde Mere-Liv-i-haven-netværket, der giver gode råd til dyrkning, og Frøsamlerne, der vil fortælle om, hvordan I kan lave jeres egne frø. Frøsamlerne sælger også frø. Der er gratis adgang til arrangementet.