At mødes om litteraturen har længe været populært. Uanset om du allerede er med i en læsekreds eller overvejer at blive det, kan du høste gode råd og læsetips, når Middelfart Kultur & Bibliotek den 23. september kl. 17.00 holder Oasecafé med inspiration til læsekredse og andre læseheste.

At mødes i en gruppe og tale om en bog, man har læst, er berigende form for samvær – og det er der mange, der allerede har fundet ud af. Hvis du og din læsekreds mangler nye input, eller hvis du bare er nysgerrig på, hvordan en læsekreds fungerer, skal du komme til Oasecafé på KulturØen torsdag den 23. september kl. 17-18. Her vil Birgit Sloth og Maria Guldager Rasmussen nemlig give både læsetips og praktiske informationer omkring læsekredse.

Denne eftermiddag kan du bl.a. blive klogere på, hvordan man etablerer og afholder en læsekreds, og hvad biblioteket kan hjælpe med i den forbindelse. Og så vil der naturligvis også være helt konkrete tips til bøger, der er velegnede at læse og diskutere i en læsekreds.

Det er torsdag den 23. september kl. 17.00-18.00, der afholdes Oasecafé i Oasen på KulturØen i Middelfart. Det er gratis at deltage, men nødvendigt at have billet. Du kan hente gratis billet på www.middelfartbibliotek.dk