Efter længere tid i mediernes og Christiansborgs søgelys har Inger Støjberg nu meldt sig ud af Venstre. Det oplyser hun til Skive Folkeblad. Længere tids uro internt i Venstre er årsagen, forklarer hun.

– Jeg må erkende, at jeg ikke har fået et ben til jorden i det Venstre, som Jakob Ellemann-Jensen og den nuværende Venstre-ledelse på Christiansborg står for. Jeg mener, at Venstres ledelse med Jakob Ellemann i spidsen i høj fart er på vej væk fra de værdier, som jeg altid har kæmpet for, og som jeg også mener, at Venstre indtil nu har stået for, fortæller Inger Støjberg til Skive Folkeblad.

Runge: Støjberg ender i Dansk Folkeparti eller i Nye Borgerlige

Det er en melding der kommer lige på den anden side af, at et overbevisende flertal i Folketinget tidligere på ugen valgte at sende Inger Støjberg for Rigsretten.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer