Vaccinerne er kommet til Danmark og løbende kommer der flere og flere til. Vaccinationsplanen går fremragende, faktisk er Danmark det land i Europa der har vaccineret relativt flest borgere. Inden længe skal den store vaccination i gang, når de næste skridt i planen bliver til virkelighed. Til det vil et vaccinationscenter i Fredericia være en god idé, siger Inger Nielsen (DF).

Når der skal massevaccineret i en nær fremtid, så foregår det på regionale vaccinationscentre. Lige nu er der ikke udsigt til et center i Fredericia, men det er ikke fordi forvaltningen ikke har arbejdstøjet på, slår byrådsmedlem for Dansk Folkeparti, Inger Nielsen, fast.

”Jeg har fået en del henvendelser efter jeg var med til at få testcenteret til Fredericia. Flere har spurgt efter et vaccinecenter. Jeg har spurgt forvaltningen omkring hvad mulighederne er for et testcenter i Fredericia. Vi har mange ældre, mange uden kørekort eller mulighed for transport. Jeg synes vi skal gøre en indsats. Det er ikke os der bestemmer det, det er regionen der gør det”, fortæller Inger Nielsen til AVISEN.

”Forvaltningen fortæller, at de venter på en melding fra Regionen. Det er måske en mulighed, men lige nu venter vi på den næste sending vacciner. Det er ikke rigtigt, når jeg hører påstande om at vi ikke gør noget. Forvaltningen har i lang tid arbejdet på det her. Der er blevet arbejdet hårdt i kulisserne. Vores forvaltning har været på dupperne”, slår Nielsen fast.

Det er en fælles politisk kamp

”Jeg kan godt forstå at folk gerne vi vaccineres. Men lige nu er det på plejecentrene, hvor lægerne er til at vaccinere. Jeg vil bare gerne slå fast, at vi gør rigtig meget. Jeg vil gerne slå et slag for, at vi gør noget her i kommunen for at få et vaccinecenter til Fredericia. Lige nu skal man til Kolding eller Vejle – og det er et stort problem for mange. Jeg håber og tror på, at vi kan få et vaccinecenter”, siger Inger Nielsen.

”Jeg håber og tror på, at vi i Fredericia kan få et vaccinationscenter. Men det er op til Regionen at træffe valget. Vi har Bente Gertz i regionsrådet og jeg kontakter vores medlemmer fra Dansk Folkeparti. Jeg tror på, at vi kan samle den nødvendige opgave. Det her er ikke min eller nogen andre opgave, det er en fælles politisk opgave”, slår hun fast.

”Jeg håber at Yelva Bjørnholdt Jensen og hele forvaltningens bestræbelser hjælper. Jeg vil gøre min del politisk i hvert fald”, lyder det afslutningsvist fra Inger Nielsen, byrådsmedlem for Dansk Folkeparti.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Ove Nygaard
Ove Nygaard
3 dage siden

Til Inger Nielsen (DF), der normalt ikke selv holder sig tilbage med at sætte forvaltningerne i sving med opgaver, og det har hun som byrådsmedlem en helt legal ret til: Som almindelig borger har jeg i et læserbrev rejst spørgsmålet om et vaccinationscenter i Fredericia, idet det af dagspressen for nogle dage siden fremgik, at fredericianerne skal til en nærtliggende bys vaccinationscenter. Med dette forslag postuleres ikke, at “forvaltningen ikke har arbejdstøjet på”, som fru Inger Nielsen udtaler i sine kommentarer i sit indlæg. Jeg tillader mig at forudsætte, at fru Inger Nielsen (DF) respekterer den enkelte borgers ret til at ytre sig ved at appellere til at finde en mulighed for vaccination tættere på og gerne i vores egen kommune. Jeg behøver vel ikke at nævne begrebet ytringsfrihed for den lokale DF-politiker?