FHK møder i aften klokken 18:30 1. divisionsholdet Elitesport Vendsyssel på udebane i Santander Cuppen. 1. divisionsholdet indtager i Danmarksturneringen 12. pladsen, og derfor er det ikke et hold, som FHK bør komme i problemer mod.

En must-win kamp. Så enkelt kan FHK’s kamp mod Elitesport Vendsyssel beskrives. Fusionsklubben med rødder i Frederikshavn og Hjørring er ikke et hold, som FHK bør komme i problemer mod, selvom fredericianernes formkurve ikke ligefrem er prangende med nederlag i ni ud af de ti seneste ligakampe. Kigger man på Vendsyssel ser det ikke bedre ud, tværtimod. De står noteret for fem sejre, to uafgjorte og 18 nederlag i 25 kampe, og formbarometeret siger to sejre i de seneste ti kampe.

http://adp-as.dk

FHK’s ledelse har ved tidligere lejligheder udtalt sig om, at de stræber efter at deltage i pokalturneringens Final4, men her og nu drejer det sig ikke om det, selvom kampens vigtighed ikke er til at tage fejl af.

– Den er pisse vigtig. Det er vores egen identitet med, at vi render rundt og har haft et lorte 2021. Al respekt for Vendsyssel, men at tabe til dem vil ikke være i orden, hvis det sker, sagde Anders Kragh Martinusen efter FHK’s nederlag til Mors-Thy.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Kampen mellem Elitesport Vendsyssel og FHK fløjtes igang klokken 18:30 i Hallen Park Vendia i Hjørring.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer