Som følge af de nye restriktioner må der ikke komme tilskuere til FHK’s resterende hjemmekampe i 2020. Til gengæld rammes FC Fredericia ikke.

Direktør i Fredericia Håndboldklub, Thomas Renneberg-Larsen, oplyser til AVISEN, at FHK rammes af nedlukningen af Fredericia, da der ikke må komme tilskuere til indendørs arrangementer med de skærpede restriktioner. Dermed rammes FHK’s kamp på torsdag mod TMS Ringsted.

Til gengæld rammes FC Fredericia ikke. Det oplyser klubbens direktør Stig Pedersen og henviser til et reglement, som er blevet sendt ud til klubberne i 1. division og 3F Superligaen.

Foruden sportsklubberne i Fredericia rammes også EventC, der skulle have afholdt hyldestkoncerter til Kim Larsen d. 17. og 19. december. De koncerter er blevet udsat, oplyser direktør i EventC, Ulrich Nicolaisen, til AVISEN.

Det samme gør sig gældende for de sidste fem forestillinger af Sonja fra Saxogade, der er aflyst. Det oplyser Teater Malstrøm.

Den Kreative Skole rammes også af nedlukningen, og vil i stedet igangsætte fjernundervisning, oplyser Arne Gaardsted Jørgensen i en informationsmail.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer