FHK slap fra dagens kamp mod Flensburg-Handewitt uden skader. Til gengæld sad fire spillere ude med skader, men det bekymrer ikke cheftræner Jesper Houmark.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

FHK leverede langt hen ad vejen en stærk indsats mod Flensburg-Handewitt, der efter et tæt opgør endte med at vinde 30-32. Undervejs var FHK foran flere gange, men i de sidste ti minutter løb nordtyskerne fra det fredericianske mandskab.

“Vi  fik en rigtig god start på kampen, og hvis vi spiller som i det første kvarter over en hel kamp, så venter der os rigtig mange point i sæsonen. I den efterfølgende periode mistede vi et par frie chancer, og så fik vi kontramål imod os og så gik de til pause foran,” sagde Jesper Houmark efter opgøret og fortsatte:

“Mod SønderjyskE scorede vi ikke nok mål, men havde vi puttet bolden i kassen mod dem havde vi vundet med syv-otte mål mod dem. I dag var forskellen ,at vi scorede på det meste og dækkede godt op. Jeg er rigtig glad for den defensive base, som vi har haft på det seneste.”

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det

Til opgøret var FHK uden Kristoffer Jessen, der var syg, og derudover sad Rune Andersen, Kasper Young, Rasmus Thiemer-Jensen og Kristian Olsen ude med skader.

“Det er ens for alle hold. Langt de fleste er ramt af skader, og det er vi også. Det er en del af gamet,” siger Houmark.

Rasmus Thiemer-Jensen og Kristian Olsen er ude i længere tid, mens det forventes Andersen og Young er klar om et par uger. Om de to sidstnævnte når at blive klar til sæsonpremieren på onsdag mod BSH er uvist.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer