I marts måned skal Byrådet forhandle om fordeling af det såkaldte rådighedsbeløb. Det er de midler som Byrådet kunne have brugt i september i år, men valgte, at udsætte til foråret, fordi vi ville være sikre på, at økonomien var sund og stabil på trods af Corona-krisen. Det er økonomien, så midlerne skal fordeles.

Som formand for Kolding Kommunes Seniorudvalg, er det vigtigt for mig, at understrege nødvendigheden af, at vi får bygget et kommunalt plejehjem. Antallet af ældre stiger og der er helt enkelt strengt nødvendigt med flere pladser på vores plejehjem. Vi har også gjort os er faringer med private plejehjem, som gør at det er helt afgørende, at det er Kolding Kommune der driver plejehjemmet. Ja, vi har private plejehjem som fungere fint. Men hvis noget ikke fungere og der er problemer, er det alt for vanskeligt, at rette op på, når vi ikke har den direkte indflydelse.

Jeg vil derfor indtrængende opfordre alle Byrådets partier, til at bakke op om, at det kommende nye plejehjem bliver kommunalt. Vi skal have den direkte indflydelse på kvaliteten af omsorg, hjælp, aktiviteter, ledelse, mad m.v.

Det er mennesker i en udsat situation, typisk med sygdom, demens eller andre udfordringer. Vi har ansvaret for, at de bliver behandlet ordenligt og derfor skal vi have den direkte indflydelse.

Søren Rasmussen
Formand for Seniorudvalget
Dansk Folkeparti
Primulavej 7
6000 Kolding

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer