Forside Fredericia Indsatslederen ved den store brand: Der går flere timer med efterslukningen

Indsatslederen ved den store brand: Der går flere timer med efterslukningen

DEL
Foto: Maj-Britt Andreassen, Fredericia AVISEN

Fredericia AVISEN har talt med indsatsleder Per Møller Jensen om den store brand i industrikvarteret i Snoghøj, og han fortæller, at man fortsat vil efterslukke branden i flere timer.

Ved 9-tiden modtog brandvæsnet meldingen om branden, og ved 13-tiden talte Fredericia AVISEN med indsatsleder Per Møller Jensen, hvilket kan ses her:

“Vi har haft ild i selve tagkonstruktionen i bygningen herover,” siger Per og oplyser, at han modtog meldingen ved 9-tiden onsdag morgen.

Foto: Maj-Britt Andreassen, Fredericia AVISEN

“Det der har været farlig har været den kraftige udvikling i tagkonstruktionen, og det har givet sort røg. Når vi ikke har styr på, hvad vi har med at gøre, sender vi varslinger,” forklarer Per, der ikke kan sige noget om årsagen til branden, men fortæller, at der har fundet arbejde sted på selve bygningen, da branden gik i gang.

“Vi er i gang med at efterslukke branden, og det går der nogle timer med,” udtaler Per, der ikke kan sætte tidshorisont på, hvornår slukningen er helt færdig.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Slutteligt fortæller Per Møller Jensen, at man skal kontakte egen læge, hvis man har været i nærheden af branden og man føler ubehag.


Annonce
DEL