Den store brand ved Ungdommens Hus er formentlig først slukket helt færdig ved midnat, oplyser indsatslederen til Fredericia AVISEN.

Ved 13:15-tiden opstod den store brand , som sidenhen viste sig at være påsat.

Fredericia AVISEN har sidenhen talt med indsatsleder Ulrik Strehle:

“Vi blev kaldt til brand i villa/rækkehus her på Norgesgade, vi kan se røgsøjlen på afstand, at det ikke er en normal brand. Da vi kommer frem kan man se, at det er brand i en togvogn og kalder flere til, da branden er slem. Vi indkaldte i alt tre sprøjter og ekstra vagthold standby og fire brandstationer i alt,” sagde Ulrik og kommer ind på antallet af brandfolk:

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

“Det er mange, der har været i gang. Vi har haft udfordringer med at få vand frem, og sådan rent skadesmæssigt har vi haft kraftige røgsøjler og derfor har politiet varslet med sirener , da man gerne ville være sikrer på ingen indåndede røgen,” siger Ulrik og afviser, at branden er slukket helt:

Trekantbrand arbejder på højttryk. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.

“VI går og efterslukker. Vi har lige rekvireret arbejdslys sådan, at vi har lys i aften, men den farlige del, der generer offentligheden, er overstået,” fortæller Ulrik, der forventer, at der brandvæsen på stedet ind til midnat.


Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN.
https://goo.gl/MSbg7k