Fyns Politi har i øjeblikket en indsats i gang for at modvirke de mange indbrud på Fyn de seneste uger. Indsatsen er i gang i hele politikredsen, og det betyder, at politiet visse steder er mere synligt til stede end sædvanligt. Politiet får til dele af indsatsen assistance fra Hjemmeværnet.

“Vi vil ikke gå i detaljer om, hvad vores indsats helt præcist går ud på. Som jeg tidligere har sagt, så vil vi ikke give tyvene viden om, hvad vi laver. Vi er bekendt med, at flere skriver på de sociale medierne, at mange har bemærket meget synligt politi i politikredsen. Nogle af patruljerne deltager i vores indbrudsindsats, men vi har faktisk også gang i en færdselsindsats her op mod jul, hvor vi laver spirituskontrol og undersøger for andre færdselsforseelser,” siger vicepolitiinspektør Jesper Pedersen.

Onsdag i sidste uge meldte Fyns Politi ud om mange indbrud i kredsen. Politiet bad borgerne om at være ekstra årvågne. Det har borgerne været gode til, og deres årvågenhed har, som man har kunnet læse i medierne, ført til opklaring af flere indbrud. Politiet opfordrer derfor fortsat borgerne til at holde øjne og ører åbne og kontakte politiet, hvis de ser noget mistænkeligt i nabolaget.

Særligt til tyvene kan vi oplyse, at indsatsen mod indbrud fortsætter længe endnu – stol trygt på det.

Fyns Politi har ikke yderligere kommentarer til indsatsen.

https://goo.gl/MSbg7k