Lørdag den 12. december indkaldes alle, der har interesse i at være en del af en forening, der har til formål at engagere og organisere Fredericianere ved at støtte op om og arbejde med visioner, der kan vise vej, så Fredericia Kommune bliver kommunen, man besøger, hvis man vil forberede sig til fremtiden menneskeligt, samfundsmæssigt, produktionsmæssigt og energimæssigt.

Den stiftende generalforsamling vil finde sted i tidsrummet 10.30 – 12.30 den 12. december i Frivillighuset på Vendersgade 63, 7000 Fredericia.

Grundet Covid-19 restriktioner er tilmelding nødvendig da der er begrænsninger på, hvor mange vi må være i lokalet. Tilmelding foregår på mail til visionsvaerksted@gmail.com senest den 10. december kl. 20.00

Vi håber på at se en masse, der vil være med til både at skabe visioner for Fredericia, men også understøtte Fredericianere, der vil have hjælp til og sparring på en vision.

Har man interesse i på sigt at deltage, men ikke kan den pågældende dag så kontakt os på ovenstående mail så finder vi sammen ud af hvordan vi får dig tilknyttet.

Fredericias VisionsVærksted har ikke et partipolitisk tilhørsforhold og vi vil opfordre alle med interesse i, hvad Fredericia skal være i fremtiden til at blive en del af foreningen.

Kom og hør mere lørdag den 12. december.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Peter Hartung
Peter Hartung
20:41 - 3. december 2020 20:41

Det virker umiddelbart interessant, men det kunne da være spændende at se, hvilke personer, der står bag.