Forside Fredericia Indbrugsforsøg i Axeltorvs pølsevogn og vold i centrum

Indbrugsforsøg i Axeltorvs pølsevogn og vold i centrum

DEL
(Foto: www.politi.dk )

Fredericia døgnrapport weekenden 2.-3. september 2017.

Indbrudsforsøg i pølsevogn

Mandag morgen klokken 02.19 var der forsøg på indbrud i pølsevognen på Axeltorvet.
To gerningsmænd iført mørkt tøj er set smadre en rude, men bliver forstyrret og løber fra stedet.
Der er således umiddelbart ikke stjålet noget.

Indbrud i lagerhal
Mellem fredag klokken 15.00 og mandag morgen klokken 06.30 har der været indbrud i en lagerhal på Nordre Kobbelvej. Der er blevet stjålet en Iphone.

Indbrud i Gudsø

I Gudsø på Kolding Landevej er der fredag mellem klokken 11 og 16 brudt en terrassedør op til en privat villa. Tyven har været rundt i hele huset, og der er blevet stjålet en PC samt et mindre kontantbeløb.

Forsøg på indbrud

På Odinsvej i tidsrummet mellem lørdag klokken 20.00 og søndag klokken 11 har der været forsøg på indbrud i en villa på Odinsvej. En thermorude er blevet flækket, ligesom der er spor flere andre steder hvor tyven har forsøgt at komme ind. Der er umiddelbart ikke stjålet noget.

Tyveri fra vindue

På Nørre Voldgade mandag morgen mellem klokken 01.00 og 04.00 er et stuevindue blevet brudt op, og ved håndsindrækning er der blevet stjålet en PH lampe. Tyven har ikke været inde i huset.

Vold i centrum

Søndag morgen kl. 02.30 på Prinsessegade ved Føtex slog en ukendt gerningsmand en 19-årig mand i hovedet så læben flækkede. Offeret forklarer at der ikke har været nogen forudgående hændelser. Politiet er i gang med at afhøre vidner og gennemse video fra gerningsstedet.