Forside Fredericia Indbrudstyv spyttede på Politiet og smadrede politibil

Indbrudstyv spyttede på Politiet og smadrede politibil

DEL
(Foto: www.politi.dk )

Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Indbrud i lejlighed på Calvinsvej

Søndag kl. 16:40 har der været indbrud i en lejlighed på Calvinsvej i Fredericia. En anden beboer i opgangen hører støj fra en lejlighed der er under fraflytning. Han ser to mænd forlade bygningen, den ene med en boltsaks i hånden. Han ringede derfor til Politiet, som hurtigt kom til stedet.

Anmelderen beskrev de to personer som værende en mand med blåt tøj og en rød kasket samt en mand med lyst tøj. I området lige omkring gerningsstedet kunne politiet anholde to personer, der passede på beskrivelsen.

Den ene er en 22-årig mand fra Skanderborg. Den anden er en 28-årig mand fra Vamdrup. Den ældste af de to var meget aggressiv mod Politiet. Det medførte at flere politifolk skulle til for at pacificere ham. Undervejs spyttede manden på Politiet og kaldte dem diverse ukvemsord. Da han blev sat ind i en politibil knuste han en siderude. Han forventes at blive fremstillet i grundlovsforhør.