Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard stod for dagens første døgnrapport, og han kunne berette om en døgnrapport i indbrudenes tegn.

Den første sag Finn Ellesgaard nævnte fandt sted mellem torsdag klokken 14:30 – 19:00, hvor et sydvendt vindue blev opbrudt på Teglværksvej. Det er uvist, hvad der er stjålet.

På Gråkjærsvænget i Erritsø har der været forsøg på indbrud, hvor man forsøgte at komme ind med et koben. Forudrettede var hjemme, og det fik gerningsmanden til at løbe væk. Gerningsmanden beskrives som 25-30 år gammel, 175 cm høj, almindelig af kropsbygning, dansk udseende og var iført sort jakke og mundbind.

På Blonds Allé har der været indbrud i et rækkehus i tidsrummet torsdag klokken 10:00 og frem til 20:45. En terassedør er blevet opbrudt med et 40 mm koben, men det er endnu ikke opgjort, hvad der er stjålet.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer