Tirsdag har der været indbrud hos Wetche Bageri på Vesterbrogade og hos Loppen på Vejlevej. Politiet arbejder med en teori om, at det er samme gerningsmand og er kommet med et signalement.

Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard stod for dagens døgnrapport, og han kunne berette om en række indbrud. Det første i rækken er sket tirsdag klokken 00:35 hos Wetche Bageri på Vesterbrogade, hvor der er knust en rude til et kontor, og det lykkedes at komme afsted med et mindre kontant beløb. 

Gerningsmanden beskrives således: 20-30 år, alm. kropsbygning, 180-190 cm høj, sort hår, mellemlangt hår, og var iført sorte bukser, en sort dun jakke og mundbind.

På Vejlevej var der tirsdag klokken 00:52 indbrud hos Loppen, hvor alarmen gik. En rude er knust på stedet, og der er set en mand løbe i retning af banegården. Det er usikkert om manden har relation til indbruddet, oplyser Finn Ellesgaard. Manden der er sort løbe beskrives som en høj mand, der er spinkel af bygning og var iført sort tøj. »Og det er derfor, at det kan være samme gerningsmand, da det er sort tøj ved dem begge,« siger Finn Ellesgaard.

På Hvidkjærsvej i Erritsø har der været indbrud i en villa. Det er sket tirsdag klokken 14:10, hvor en beboer kom hjem og så, at to gerningspersoner løb fra stedet. De var kommet ind via en vestvendt terassedør, der muligvis er blevet opbrudt med et koben. Fra stedet er der stjålet udenlandsk valuta og smykker.

Gerningsmand a beskrives således: Arabisk af udseende, 20-25 år høj, tynd, 175-185 cm høj og var iført jeans, en sweatshirt og en mørkeblå kasket.

Gernings b beskrives således: Arabisk af udseende, 20-25 år, 165-70 cm høj høj, buttet, og var iført en blå langærmet bluse.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer