Dagens døgnrapport byder på en blanding af indbrud og færdselssager. Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard startede med at fortælle om et indbrud på Vejlevej i Bramdrupdam, der fandt sted mellem fredag klokken 16:00 og frem til søndag klokken 16:30. Et stuevindue er brækket, formentlig med et koben, og så er man kommet ud via terrassedøren. Der er stjålet smykker, værktøj og parfume.

På Ryttermarksvej har der fredag ved midnat været forsøg på indbrud. Man forsøgte at bryde døren op med en skruetrækker, men forudrettede var hjemme og det fik gerningsmanden til at stikke af. 

På Lindegade i Christiansfeld har der været en færdselssag. En 43-årig kvinde, der er fra lokalområdet, havde en promille over det tilladte. Der er også skrevet en færdselssag på Vejlevej ved Q8 i Bramdrupdam, det er sket fredag klokken 02:43, hvor en personbil med en 37-årig mand, der er fra lokalområdet, viste sig ikke at have førerret. Den sidste sag er fra søndag klokken 23:04, hvor det ligeledes drejer sig om kørsel uden førerret. Den fandt sted på Munkegade, hvor en 19-årig mand fra Kolding blev bragt til standsning, og sigtet for forholdet.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer