Forside Fredericia Indbrudsbølge på Nymarksvej

Indbrudsbølge på Nymarksvej

DEL
Foto: Rigspolitiet

Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Indbrud på Produktionsskolen

Mandag klokken 00:12 har der været indbrud på Produktionsskolen. En hoveddør er blevet opbrudt med en ukendt genstand. En anmelder opdagede det, og så en ældre, mørk golf køre fra stedet med to mænd.

Indbrud i forretning

Mellem torsdag klokken 18:00 – fredag klokken 06:38 har der været indbrud i en forretning ved Danmarksport. En rude er knust med en sten, og der er stjålet to lamper.

Forsøg på indbrud

Mellem tirsdag klokken 16:00 – lørdag klokken 11:00 har der været forsøg på indbrud i Kildeparken.

Indbrud på Ægirsvej

Mellem onsdag klokken 10:00 – søndag 18:40 har der været indbrud på Ægirsvej er der brækket et stuevindue op. Under indbruddet blev der stjålet smykker.

To indbrud på Nymarksvej

Mellem søndag klokken 18:!0 – 19:50 har der været indbrud på Nymarksvej. En termorude er blevet opbrudt, og efterfølgende er der blevet stjålet et kontantbeløb og smykker.

Lidt længere nede af Nymarksvej har der ligeledes været indbrud. Det er sket mellem lørdag klokken 11:45 – søndag 21:30. Et vinde er blevet brækket op med et koben, og man ved ikke, hvad der er stjålet.

Spirituskørsel

Søndag klokken 02:16 er en 42-årig mand, der er fra Fredericia, blevet sigtet for spirituskørsel på Indre Ringvej.

Kørte påvirket af euforiserende stoffer/medicin

Søndag klokken 01:55 blev en 19-årig mand fra Fredericia standset på Haveplads og sigtet for at køre påvirket af euforiserende stoffer / medicin.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

http://www.lecture.dk/kommende-arrangementer/
Annonce. Køb billetter – klik på annoncen
DEL