Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard stod for dagens pressebriefing. Han kunne berette om en døgnrapport præget af indbrud.

På 6. Julivej har der mellem fredag klokken 16:30 og frem til mandag været indbrud i en villa, hvor der er stjålet en PlayStation og en iPad. Længere nede af 6. Julivej har der også været indbrud. Det er sket i tidsrummet søndag klokken 16:00 og frem til tirsdag klokken 07:45. Man er kommet ind via et kældervindue. Der er ikke overblik over hvad der er stjålet.

På Bülowsvej, der er en sidevej til 6. Julivej har der også været indbrud. Det er sket mellem søndag klokken 18:00 og frem til mandag klokken 19:30. Under indbruddet er der stjålet smykker.

På Ullerupdalvej har der været forsøg på indbrud i et kælderrum. Det er sket mellem søndag klokken 16:00 og frem til mandag klokken 09:00. Man har forsøgt at sparke sig adgang til rummet. Det kan man se, da et beslag er bøjet på døren.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer