Dagens døgnrapport stod Vicepolitiinspektør Finn Ellesgaard Nielsen for. Han havde ikke mange sager med fra weekenden. ”De ting der plejer at være efter en weekend med natteliv og indbrud, det ser vi ikke meget af”, forklarede han.

I Fredericia kunne han blot berette om en enkelt sag.

– Der har været et tilfælde af kørsel påvirket af narkotika. Vi standser en ung mand ved Burger King i Erritsø søndag kl. 16:34 og sigter ham. Der er tale om en 21-årig mand fra Fredericia, fortalte Ellegaard.

I Kolding har der været flere sager, heriblandt to indbrud med større udbytte for tyvene.

– Der har været et indbrud i en forretning på C.F. Tietgensvej fra fredag kl. 17 til lørdag kl. 10. Her er man kommet ind gennem et østligt vindue, som man har opbrudt med en skruetrækker. Der er stjålet en række forskelligt udstyr til køkkener, blandt andet køkkenelementer, en ovn og en kogeplade. Det er store ting, så tyvene har ikke været på hverken cykel eller knallert. Så hvis nogen har set eller hørt noget, så må de meget gerne sige til, sagde Finn Ellesgaard.

– I Lindegade har der også været et indbrud i en forretning. Vi er i gang med undersøgelserne på stedet lige nu og kan ikke sige ret meget. Men et vindue til udstillingen er opbrudt og vi ved, at de er sluppet afsted med flere scootere, både el- og benzindrevne. Igen er det store ting, så hvis nogen har set eller hørt noget, så må de meget gerne ringe ind, lød det fra Vicepolitiinspektøren.

– Så har vi noget der tyder på en mere i rækken fra sidste uge. På Christian d. 4’s vej har der været endnu et indbrud i et fritidshus, der passer i tidsrummet med dem fra sidste uge. Her er stjålet en græstrimmer og en hækkeklipper, begge af mærket Texas, samt en blå arbejdsjakke, fortalte Finn Ellesgaard Nielsen.

– Der er også to færdselssager. På Haderslevvej havde vi et tilfælde af kørsel uden førerret, hvor en 27-årig mand blev standset ved Cirkle K. På Jernbanegade i Vamdrup blev en 27-årig mand standset og sigtet for kørsel i frakendelsestiden, lød det fra Ellesgaard.

Her på AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på AVISEN for de nyeste kriminalhistorier. Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Jesper
Jesper
09:57 - 10. marts 2021 09:57

Jeg synes det er en FED overskrift du har valgt : forbrydelse i nat, betalte sig i dén grad!

Normalt ville der have været fokus på offerets tab.

Man vælger selv hvilken vinkel man anskuer virkeligheden fra. Og den er sjældent flerfoldig. Hurra for at den for en gangs skyld var drejet.