Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Mellem torsdag klokken 16:00 og frem til fredag klokken 16:00 har der været indbrud i en landejendom. Det er sket på Bredstrupvej, hvor en dør til et lager er blevet ind, men der er ikke stjålet noget.

Et skur på Højrupvej har haft ubudne gæster. Det er sket mellem mandag midnat og frem til torsdag midnat. En hængelås er blevet klippet af, og man har stjålet håndværktøj.

På Venusvej har der mellem fredag klokken 20:00 og frem til lørdag klokken 08L00 været indbrud i en skurvogn. Man har stjålet værktøj og en stige.

Der er et par enkelt færdselssager på døgnrapporten, og begge fandt sted fredag formiddag. En 28-årig fredericiansk mand blev klokken 10:35 bragt til standsning på Nyhavevej, og det viste sig, at han ikke havde førerret og det blev han derfor sigtet for. Fem minutter senere blev en anden 28-årig mand satandset på Kystvejen. Det viste sig, at han kørte påvirket af euforiserende stoffer.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer