Imran Rashid ruster os til at overleve i en digitaliseret verden i foredraget SLUK. Foredraget er mandag den 19. februar kl. 19.00 på Fredericia Bibliotek.

Har du nogensinde tænkt på hvad det gør ved dig, at du hele tiden er på og at du konstant bearbejder enorme mængder digital information, fordi du måske tjekker din telefon op til 150 gange om dagen?

Iværksætterlægen Imran Rashid vil forsøge at give os svarene. Han er oprindelig uddannet speciallæge i almen medicin og er i dag innovationschef i Danmarks største kæde af privathospitaler, Aleris-Hamlet.

Imran kombinerer sin lægefaglige viden og menneskelige indsigt med sin brede erfaring inden for digitalisering og innovation. Hans store interesse og forståelse for mulighederne ved den digitale udvikling kan ikke undgå at smitte af. Særligt interesserer Imran sig for, hvordan den moderne teknologi påvirker vores fysiske og mentale sundhed. Det er nemlig meget vigtigt at gøre noget, som hjernen ikke er vant til, for at holde den i topform.

”I foredraget gennemgår han de forudsætninger, der er vigtige at kende til, hvis vi vil forstå, hvordan digitaliseringen konkret påvirker mennesker, samt hvad der skal til for, at vi kan genvinde en større del af kontrollen over vores liv. I foråret 2017 udgav Imran Rashid bogen ”SLUK – kunsten at overleve en digital verden”. Bogen blev hurtigt efterspurgt og der er stadig stor efterspørgsel efter den”, fortæller arrangementskoordinator Jeanette Kjær Christiansen

Billetter a 80 kr via hjemmeside eller i Bibliotekets Velkomstcenter.