Den 4. juli klipper Matas i Fredericia snoren for sit helt nye butiks- og oplevelseskoncept Matas Life.

Vores kunderne har i dag nogle helt andre forventninger til deres oplevelser i butikker, end man har set tidligere. Det er ikke nok bare at have en butik på gågaden, nogle gode varer og så selvfølgelig dygtige ansatte og god rådgivning. Kunderne vil have en individuel oplevelse, hvor der er plads til, at de kan få det præcis, som de vil have det – hvad enten de er ude for at blive inspireret eller de bare vil lave en god og hurtig handel,” siger Søren Thomsen, der er butiksdirektør i Matas. 

Hele grundideen i de nye Matas Life konceptbutikker er meget forskellig for, hvad traditionelle butikker tilbyder. Indretningen og rådgivningen i butikken er bygget op, så den passer til kundernes meget individuelle behov, som har ændret karakter i kraft med, at nethandlen vokser eksplosivt. 

Kunderne har typisk et andet behov for at prøve, føle og opleve inden de træffer en beslutning om at købe.

Nye indretning og nye produkter

Butikkerne skal derfor gøre det nemmere for kunderne at finde rundt, og selve indretningen er noget helt anden end man har set tidligere i Matas-butikkerne.

Vi tror på, at vi kan give kunderne en langt mere skræddersyet oplevelse ved, at kunderne kan gå på oplevelse og få noget, de ikke kan få foran skærmen derhjemme eller i supermarkedet. Vi har derfor lavet faste områder til fx make-up, hår eller styling, siger Lisette Hornemann, der bliver butikschef for den nye Matas Life-butik på Jyllandsgade 18 i Fredericia.    

Ligesom de andre nye Matas Life konceptbutikker, får den helt nye butik i Fredericia et fast kasseområde. Det betyder, at de kunder, der kun har kort tid til at handle og ved præcist, hvad de vil have, kan gå direkte til nogle fast betjente kasser. I dag er kasserne i en almindelig Matas-forretning fordelt rundt omkring i butikken.

Når den nye Matas Life på Jyllandsgade slår dørene op, bliver det også med en række helt nye produkter på hylderne.

“Der kommer en hel masse nye og spændende brands som Nude by Nature og IT Cosmetics, som vi glæder os meget til at vise frem for alle vores lokale kunder. Når man ser på både den nye indretning og alle de nye produkter, bliver vi uden tvivl en af de vildeste beauty-butikker i trekants-området,” siger Lisette Hornemann.

I forbindelse med åbningen af den nye konceptbutik på Jyllandsgade er butikkerne på Gothersgade 20B og Vendersgade 25 bliver lukket og personalet fra de to gamle butikker vil rykke til den nye butik.

https://fairbillet.dk/Store/Basket/BuyTicket?EventId=249&TicketCategoryId=845d