En af Danmarks i alt 37 Imerco Home butikker åbner den 1. februar i Fredericia. Foruden Imercos nuværende og velkendte sortiment, vil kunder i Fredericia og omegn kunne finde nye, spændende og trendy varer inden for boligtilbehør i Imerco Home butikken – blandt andet lamper, tekstiler og småmøbler. Der vil være gaver til de 100 første kunder.

Inspiration på Gothersgade 14 i Fredericia skifter den 1. februar navn og får meget mere til boligen på hylderne. Efter Imercos opkøb af en række Inspiration butikker tilbage i 2017, bliver butikken i Fredericia en af i alt 37 nye Imerco Home butikker fordelt over hele landet. Imerco Home er et nyt koncept, hvor kunderne – foruden Imercos nuværende og velkendte sortiment – vil kunne finde det nyeste inden for boligtilbehør blandt andet lamper, tekstiler og småmøbler.

”Vi glæder os rigtig meget til at byde vores kunder velkomne i butikken, der i forbindelse med åbningen vil have masser af gode tilbud, kaffe og goodiebags til de første 100 kunder”, siger butikschef Ane Ryberg–Lyholm.

”I butikken vil kunderne møde det samme dygtige personale, som har været i butikken i årevis. Kendskabet til lokalområdet og til kunderne er dermed intakt – og det samme er den tryghed og tillid, vores kunder med rette kan forvente, at personalet kan give i forhold til den gode rådgivning og personlige betjening”.

”Vi får helt nye varer særligt inden for bolig og i et begrænset omfang også småmøbler. Danskerne bruger penge på bolig og boligindretning som aldrig før. Alene i 2016 købte danskerne ejerboliger for 149,1 mia.kr, hvilket er det dobbelte af, hvad der blev brugt for blot fem år siden”, fortsætter Ane Ryberg-Lyholm.

Administrerende direktør i Imerco-koncernen, Frederik Brønnum, udtaler: ”Vi oplever stor efterspørgsel på trends og indretning af boligen i Fredericia. Med de mange års erfaring som vi har med danskernes forbrug af køkkenudstyr, borddækning og gaver, har vi med det nye Imerco Home i Fredericia en unik platform for at levere den kvalitet, rådgivning og varesammensætning, som kunderne efterspørger”.

Opkøbet gør kæden til den største og stærkeste butiks- og gavekæde inden for køkkenudstyr, borddækning, gaver og boligtilbehør.

”Vi glæder os meget til at byde kunderne i Fredericia velkomne i en butik, der leverer lige nøjagtig dét, de efterspørger: Gode kvalitetsvarer til fornuftige priser. De kan forvente gode hverdagsvarer, lækker luksus og et bredt og udskifteligt sortiment inden for bolig, design og indretning”, afslutter butikschef Ane