Onsdag eftermiddag blev den årlige hædring af idrætsfolk i Middelfart Kommune afholdt. Normalt er det et stort arrangement, men det kunne ikke lade sig gøre i år. I stedet var det en lille intim seance, hvor den frivillige Ulrik B. Knudsen fra Nørre Aaby Brydeklub og speedwaytalentet Bastian Pedersen blev hyldet.

Der blev hygget med bobler, sodavand og et let traktement. (Foto: AVISEN)

Det var noget særligt på flere forskellige måder. Mundbindene var fundet frem, da turen gik ind på Middelfart Rådhus for at gå ind Byrådssalen på første salen. Det hele blev orkesteret af Borgmester Johannes Lundsfryd Jensen, der bød velkommen med et skål og sagde:

»Vi plejer at samle rigtig mange folk til store arrangementer, og det skulle vi også have gjort i år, men det kunne vi ikke pga. omstændighederne. Nu gør vi det på den her coronasikre måde. Traditionen med at hylde frivillige og ungdomstalenter stammer fra Nørre Aaby Kommune, og det er fortsat efter sammenlægningen af kommunerne i 2007. Siden er det blevet et stort event, som vi gerne vil realisere. Det er værdsat, når man dedikerer sig til en idrætsgren og en forening,« sagde Johannes Lundsfryd Jensen (S).

Ulrik B. Knudsen og Johannes Lundsfryd Jensen. (Foto: AVISEN)

Folkeoplysningsudvalget har fået ti bud på Årets Idrætsfrivillige og 17 bud på Årets Ungdomstalent. Ud af dem blev fem indstillet til at vinde prisen på 2500 kr. Valget af Årets Idrætsfrivillige faldt på Ulrik B. Knudsen.

»Der var ikke nogen brydeklub uden dig, og jeg kan kun bakke op om valget af dig. Du har været en vigtig brik i forhold til at få nye medlemmer, og du er udadvendt. Du er klubbens ansigt ud af til ifølge formanden,« forklarede Johannes Lundsfryd Jensen.

Bastian Pedersen og Johannes Lundsfryd Jensen. (Foto: AVISEN)

Prisen som Årets Ungdomstalent gik til Bastian Pedersen, der trods sin unge alder har præsteret stort i årets løb.

»I sensommeren kom du hjem med pokalguld i 85 kubikklassen som den yngste i Danmark nogensinde. Du har også været med Speedwaylandsholdet, vundet DM for par, fået EM-bronze og du er blevet kåret til årets stjerneskud af Dansk Motor Union, hvor du blev tildelt en stjerne af Erik Gunnarsson. Du har benzinen i blodet, og har to rollemodeller i familien, som har præsenteret motorkøretøjerne for dig,« fortalte Johannes Lundsfryd Jensen.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer