Den fredericianske ildsjæl, Bobbie Nielsen, har valgt at droppe sine arrangementer indtil der er styr på situationen omkring COVID-19. I stedet hjælper han karantæneramte borgere med indkøb.

I 2019 fik Bobbie Nielsen titlen årets lokale ildsjæl og i de seneste år har han været et kendt ansigt i Fredericia, hvor han med arrangementer og tiltag har gjort en forskel for folk.

Bobbie har afholdt fastelavn i de seneste par år. (Foto: Privat)

Han har givet personer ting, som han har fået doneret af detailhandlen i Fredericia, der er gode til at bakke op om at give ting til Bobbie, der via arrangementer giver tingene videre til dem, som har behov for det.

Den 13. marts skulle Bobbie Nielsen have delt 1000 huer ud i Fredericia, men grundet COVID-19 har han valgt at aflyse det.

“Jeg vil ikke sætte folk i risiko for at smitte andre via mine store arrangementer i byen. Jeg sad med min veninde og så på tv, hvad vi så kan gøre nu, i stedet for at afholde arrangementer. Nu ligger vi og køre rundt og handler for de ældre, som er i risiko for at miste livet ved smitten og dem der er sat i karantæne. Vi tager selvfølgelig vores forholdsregler med kun at handle, hvor der ikke er mange mennesker og spritter hænder før og efter vi har har handlet, og vi stiller varerne udenfor deres hoveddør,” oplyser Bobbie Nielsen til Fredericia AVISEN.

Bobbie på vej hen til en borger med varer. (Foto: Privat)

Man kan følge Bobbie Nielsens og hans frivillige gøremål på hans Facebook-side.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer