Søndag nat gik der ild i et drivhus på Frederiksgade i Middelfart, oplyser Fyns Politi i dagens døgnrapport.

Der har været en brandundersøgelse på Frederiksgade d. 14. februar klokken 02:10, hvor der var ild i et drivhus. Det fremgår af døgnrapporten, der ellers byder på to hændelser fra Nørre Aaby. På Albuen i Nørre Aaby har der været forsøg på indbrud d. 12. februar klokken 01:08, hvor et vindue blev forsøgt opbrudt. På Albuen har der også været indbrud, og det er sket i tidsrummet d. 4. februar klokken 15:00 og frem til d. 12. februar klokken 16:30.

I Middelfart har det været tyveri fra en personbil. Det er sket på Damgårdsvej i tidsrummet d. 12. februar klokken 17:30 og frem til d. 14. februar klokken 11:45. Tyveriet er sket fra en grå Ford Fiesta årgang 2012, hvor alle fire hjul var afmonteret. Køretøjet var efterladt på en mælke- og stålkasse. På Assensvej i Nørre Aaby har der været forsøg på tyveri fra personbil. Det er sket mellem d. 13. februar klokken 13:00 og frem til d. 14. februar klokken 15:!5, hvor en sort Peugeot 108 har fået knust ruden ved venstre bagdør, men der er ikke blevet stjålet noget.

På Nørregade i Ejby har der været et færdselsuheld. Det skete d. 12. februar klokken 13:43, hvor part 1 kom kørende fra den fynske motorvej mod vest på afkørselsrampen ved Ejby. Part 1 kørte ud for ubetinget vigepligt ved enden af rampen, og påkørte part 2, der kom kørende af Nørregade mod nord.

Den sidste hændelse på døgnrapporten er sket på Jyllandsvej i Middelfart d. 13. februar klokken 12:48, hvor en person blev sigtet for spirituskørsel. Det skete, da vedkommende kom kørende i en personbil, og blev bragt til standsning og så viste det sig, at promillen var over det tilladte.

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer