Forside FC Fredericia Ikke verdens undergang for FC Fredericia

Ikke verdens undergang for FC Fredericia

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

FC Fredericia spillede i søndags 3-3 mod HB Køge, efter et flot comeback. På forhånd lå det dog i kortene, at FC Fredericia skulle vinde kampen, men ro på. Det var ikke verdens undergang, og tværtimod kan comebacket være med til at give FC Fredericia et boost.

Bagud 3-1 med et kvarter mod et hold, der indvier deres nye stadion. De fleste ville lægge sig fladt ned, men det gjorde de tapre Landsoldater fra FC Fredericia ikke. De rejste sig, da de var på vej ned i graven og vendte slagets gang.

Først reducerede Sebastian Buch og bedst som det lignede et tabt slag for FC Fredericia på det nye Capelli Sport Stadion steg Mads Eriksen til vejrs og sendte med et skarpt hovedstød kuglen i kassen i det 97. minut.

Det point ændrer ikke på noget vildt tabelmæssigt, at FC Fredericia hentede det ene point frem for et nederlag, men der er et helt andet aspekt i opgøret, som kan vise sig at blive mere vigtigt.

FC Fredericia har med det ene point, som blev sikret i nærmest sidste sekund, fået et moralsk boost uden lige og det er noget, som kan komme til at påvirke holdet i positiv retning.

En ting, som FC Fredericia skal rette op på, når FC Helsingør gæster Monjasa Park, er defensiven, der langtfra lukkede af mod HB Købe. Sonni Nattestad sad over med sygdom, og han glider formentlig ind i startopstillingen mod Helsingør, hvor han skal få stablieret bagerste geled.

Nok lavede FC Fredericia tre mål, og det er i de fleste kampe nok til at vinde, men der var mulighed for endnu flere kasser. Det er også et af de punkter, som FC Fredericia skal forbedre.

Positivt var det, at det ikke var de sædvanlige offensive trumfkort fra startopstillingen, der slog til og FC Fredericia derfor ikke er afhængige af genialiteter fra trioen Dennis Høegh, Christian Sørensen og Anders Holvad.

Hvis de først får skudt hul på foråret, samtidig med at de øvrige spillere fortsætter med at byde ind med mål, kan der være noget stort i vente.

Forud for kampen mod HB Køge var der talt om, at en sejr var et must. Det havde også været et vigtigt statement at sende, men det er et lige så stort statement at sende med comebacket. Og så var det ikke verdensundergang, at FC Fredericia ikke vandt på Capelli Sport Stadion – der resterer altså 13 kampe endnu af 1. division.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.
DEL