Et nederlag er i princippet et nederlag, men efter en præstation, hvor der manglede gnist forsvarsmæssigt af FHK mod TMS Ringsted er det tid til, at holdet kigger indad.

For anden kamp i træk ramte FHK ikke det niveau, som der forventes af dem, når mam har ambitioner om slutspillet. Første gang det skete var mod Nordsjælland, men der slap FHK godt fra det, og det skulle man tro var en lærestreg, men det var det ikke.

Forsvaret var uden bund mod TMS Ringsted. At score 31 mål skal være nok til et vinde en håndboldkamp, men når forsvaret slet ikke får tacklet af, så er det opad bakke. Derfor var det også en tydeligt frustreret Jesper Houmark, der skulle give sit besyv med kampen efter at have været inde i omklædningsrummet med sit hold.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Houmark lagde ikke skjul på, at han var skuffet over indsatsen for anden kamp i træk var under niveau, og både trænerteamet og spillerne skal ifølge FHK-træneren kigge indad, men det har de ikke lang tid til. Allerede på onsdag løber FHK på banen igen, og der skal de forsøge at vaske nederlaget på 33-31 mod TMS Ringsted væk.

At kampen mod TMS Ringsted skulle gå hen og blive tæt tydede meget dog ikke på, da FHK i anden halvlegs løb var bagud med seks mål, men i den sidste del af kampen begyndte der at gå lidt gummiarme i TMS Ringsted samtidig med, at FHK lugtede blod. Helt tæt blev det aldrig, og derfor endte midtsjællænderne fortjent med at vinde opgøret.

adp-as.dk

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Emil Tellerup (02): Tre redninger på 21 skud er ikke godt nok. Med til historien hører det dog, at Tellerup i de fleste tilfælde var prisgivet.

Jens Fredsgaard (4): Med seks redninger på 21 forsøg gjorde han det bedre end makkeren i målet, men også Fredsgaard var flere gange prisgivet grundet manglende opdækning.

Martin Bisgaard (4): Lagde ud med at brænde, men scorede efterfølgende to mål. Dermed ikke så markant som i de seneste par kampe.

Mads Lenbroch (4): Da Bisgaard fik en udvisning i første halvleg kom “Lenny” ind. I den periode lavede han to mål på tre forsøg.

Cornelius Kragh (4): Skød ikke med skarpt offensivt med tre mål på seks forsøg.

Nicolaj Nørager (02): Spillede det mest af anden halvleg, men var slet ikke målfarlig eller toneangivende. Havde to skud som ikke gik i mål og lavede derudover en teknisk fejl.

Lasse Balstad (02): Fik godt nok scoret et mål, men det var noget af det eneste positive, der var ved nordmandens præstation. Forsvaret hang på ingen måder sammen, og det falder blandt andet tilbage på Balstad.

Rasmus Boysen (4): Prøvede med vildskab at få gang i FHK-forsvaret i anden halvleg, men forgæves.

Kristian Stoklund (7): Syv mål på otte forsøg, samt seks vidner om, at Stoklund havde andel i næsten halvdelen af FHK’s mål, men til gengæld han tre fejlafleveringer, hvilket trækker ned.

Anders Kragh Martinusen (4): Var sammen med Stoklund den toneangivende i angrebet med fem mål på syv forsøg, samt fem assists, men til gengæld trækker det ned, at Martinusen var en del af det forsvar, som ikke fungerede, og undervejs lavede fire tekniske fejl.

Mads Christiansen (02): Spillede for meget sidelæns, og bidrog ikke med den sikkerhed han plejer angrebsmæssigt, og da forsvaret heller ikke fungerede for Christiansen, er præstationen kun lige bestået.

Kasper Young (UB): Spillede ikke nok.

Jakob Frederiksen (10 – Man of the Match): Alt hvad Frederiksen rørte gik i mål. Lige fra skud fra fløjen, indløb til stregen og kontraer blev det til. Endte med at lave seks mål på seks forsøg, og var den bedste FHK’er i Ringsted.

Rasmus Meyer (4): Fik lavet to mål på to forsøg, men fik ikke forsvaret til at hænge sammen.

Nikolaj A. Nielsen (02): Forsvaret hang ikke sammen, og det var “AN” en del af. Burde derudover have haft bedre overblik, da han fik fat i bolden, da TMS Ringsted havde tomt mål. I stedet for at skyde og brænde, skulle han have spillet chancen større.