FC Fredericia faldt sammen i det første kvarter af anden halvleg, hvor der blev lavet fejl, der ikke må ske, hvis man vil ende i toppen af landets næstbedste fodboldrække.

På en hurtig kunstgræsbane skulle man mene, at betingelserne var gode på Sundby Idrætspark for FC Fredericia, der gerne vil kombinere hurtigt langs jorden. Det havde især været guf for karantæneramte Mathias Gertsen, men FC har haft hele opstarten til at øve sig på, at Gertsen ikke var med i den første kamp mod Fremad Amager.

Kontrakniven ramte FC Fredericia ti minutter inde i opgøret, men i løbet af første halvleg burde Joachim Wagner have udlignet, da han i to omgange havde en stor chance. Til gengæld blev Amager også ved med at true dybt, og på den konto kunne FC Fredericia ved et enkelt tilfælde prise sig lykkeligt for, at en friløber blev skudt ved siden af.

Med troen på et comeback gik FC Fredericia til pause bagud 1-0, men anden halvlegs indledning blev et sandt mareridt. I det første angreb mod FC Fredericias mål slog Amager til og fordoblede føringen, og korthuset væltede, da FC Fredericia kom bagud 3- og 4-0 på personlige fejl, som ikke må ske på det her niveau.

Indskiftede Victor Torp fik med to scoringer pyntet på resultatet, men det ændrede ikke på de første 15 minutter af anden halvleg, der blev skyld i nederlaget.

https://www.vinmedmere.dk/

Se her Sportsredaktørens karakterer:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Alexander Nybo (4): Ingen af målene var Nybos skyld, men at lukke fire mål ind er aldrig godt for en keepers karakter. Undervejs havde han fine redninger, der forhindrede et større nederlag.

Jacob Buus (02): Lavede en opspilsfejl ved 3-0-målet og efter en ellers fin præstation ændrer det på det samlede billede.

Erik Nissen (02): Det ser aldrig godt ud for en forsvarsspiller, når man lukker fire mål ind. Var indblandet i de første mål til Amager.

Christian Ege Nielsen (02): Var prisgivet ved de fleste af målene, hvor midtbanen slet ikke var kommet med retur, men det ændrer ikke på, at man som forsvarsspiller ikke ser god ud, når der lukkes fire mål ind.

Nicolaj Ritter (00): Blev overløbet flere gange, og ramte ikke det niveau han er kendt for. Ritter er set meget bedre i FC-trøjen.

Andreas Oggesen (00): Skidt præstation af Oggesen, der ellers plejer at have et højere bundniveau, men bunden blev nået på Sundby Idrætspark. Var skyld i et mål og var tæt på at blive skyld i yderligere et.

Dennis Høegh (02): Han ville så meget, men det lykkedes ikke. Et par skud fra distancen blev det til for Høegh, og hans driblinger blev læst af Amager-spillerne.

Fredericia Teater, Borgmester, Fredericia Håndbold Klub/FHK og FC Fredericia.
Annonce

Anders Holvad (02): Ramte slet ikke det niveau som han plejer.

Kristian Kirkegaard (4): Ude fra set blev han uforstående pillet ud i pausen. Han var en af de bedste FC’ere i første halvleg.

Agon Mucolli (02): Magien udeblev. Agon lykkedes ikke med sine aktioner, og blev forståeligt pillet ud undervejs.

Joachim Wagner (02): Viste masse af gå-på-mod og tog gode initiativer, men han burde have scoret og det hænger hans karakter derfor sammen med.


Indskiftere:

Steven Enna (4): Med amerikaneren på banen har FC en spiller at sigte efter i feltet hver gang. Det gav et andet spil med ham på banen, og ved flere lejligheder skabte han ravage i feltet.

Victor Torp (7 – Man of the Match): Stærkt indhop af FC Midtjylland-lejesvenden, der scorede to mål på følte spark og generelt leverede en stabil indsats efter han kom ind.

Lukas Enevoldsen (UB): Kom ind i slutminutterne som angriber, men nåede ikke at gøre det store væsen af sig.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer