45-årige Lene Allman er et kendt ansigt hos iGym på Sanddal Bakke, hvor hun er centerchef, men nu har hun også fået mulighed for at drive sin populære klinik og bibeskæftigelse, House of Harmony i rammerne.

Fredericia AVISEN besøger Lene Allmann en torsdag i august, hvor der er godt gang i maskinerne og sveden pibler fra brugerne. Vi ringer på klokken og straks kommer en storsmilende Lene og byder os velkommen. Hun skifter tøj til klinikkens, og inviterer os indenfor for at fortælle om sin passion for House of Harmony.

Klinikken er utrolig hyggelig, og der er plads til ro og fordybelse, når man besøger Lene Allman. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN.

Kan du fortælle os om House of Harmony?

“Jeg startede mit lille firma for seks år siden. Det skulle være et bierhverv, og det er det stadigvæk. Jeg startede ud med yoga og meditation, og byggede løbende flere uddannelser på, som jeg kunne bruge i min forretning efterfølgende”, fortæller Lene og fortsætter:

House of Harmony. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN.

“Det er f.eks. hotstone-massage, voks, ansigtsbehandlinger, farve vipper, bryn og meget andet. Interessen opstod ved, at jeg startede som yogainstruktør. Den uddannelse og mit erhverv åbnede mange døre.”

Hvad betød det for dig?

“Det var fedt. Det gav mig lyst og mod på mere. Interessen til resten af mine kurser kom også herfra. Det meditative og det mindfulde knyttede jeg på, og det ene tog det andet, og jeg fandt ud af, hvilke uddannelser og hvilke ydelser, jeg vil tilbyde i min klinik. Jeg havde nok ikke regnet med, at jeg skulle have så mange ting på programmet, men sådan er det blevet, og det er jeg glad for.”

House of Harmony. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN.

Nu er du flyttet her til Sanddal Bakke 21 hos iGym, hvilke synergier giver det dig?

“iGym er godt for mig. Jeg kan være daglig leder af iGym, og kan herfra også drive min klinik, når jeg ikke har opgaver for iGym. Jeg har normalt åbent fra onsdag fra 14-18, og torsdag 15-17 og fredag fra 11-18, og lørdag fra 8-12, så jeg har mange åbningstider i klinikken, ellers går min tid naturligvis på at servicere og hjælpe brugerne af iGym”, fortæller Lene og slutter:

“Men det, at klinikken nu også er placeret her, gør mig meget mere fleksibel og jeg har mulighed for at hjælpe kunderne, når der er brug for det.”

Lene Allman er født og opvokset i Fredericia, og har i dag også to døtre.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her