Jesper Barslund er initiativtageren til en festival, som skal samle området i og omkring Børkop. For sit store arbejde for lokalområdet modtager han “Fonden for Fynske Bank Prisen” og 100.000 kr.

Det var en stolt Jesper Barslund, som tirsdag aften blev hyldet for hans idé om en helt ny festival, som skal samle lokalområdet i og omkring Børkop. Ved Fynske Banks aktionærmøde i Lillebæltshallerne i Middelfart fik han derfor overrakt “Fonden for Fynske Bank Prisen”, som gives til folk, der har gjort en ekstraordinær indsats i deres lokalområde.

Jesper Barslund tog initiativ til festivalen i foråret 2017, hvor han samlede engagerede ildsjæle fra området i og omkring Børkop, herunder byerne Brejning, Gårslev og Gauerslund. Her fik han for første gang i lang tid lokalområderne til at samarbejde om at skabe Festival 7080, som skal finde sted i uge 24.

– Jeg er overrasket over, at valget er faldet på mig, men jeg er selvfølgelig både stolt og glad for at modtage prisen. Det er fedt at se, at min idé er blevet en realitet, og hvor langt de allerede er kommet med den. Jeg glæder mig meget til at opleve Festival 7080 i juni, siger Jesper Barslund.

Festival 7080 vil bestå af en række lokale aktiviteter fra foreninger, byernes spisesteder og detailhandel. Alt sammen med det formål at styrke erhvervs- og foreningsliv på tværs af byerne. Det er mennesker som ham, Fynske Bank gerne vil støtte op om.

– Hos Fynske Bank betyder det meget for os, at det lokalsamfund som vi er en del af, er stærkt og dynamisk. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi kan støtte Festival 7080 og ikke mindst hylde Jesper Barslund for det store arbejde, han har gjort for Børkop. Jeg er stolt af at kunne overrække ham “Fonden for Fynske Bank Prisen”, for han har virkelig fortjent den, siger Helle Kliver, filialchef i Fynske Bank Børkop.

Sammen med prisen modtog Jesper Barslund 100.000 kroner, som han frit kan give til et lokalt formål. Valget faldt på hans hjertebarn, Festival 7080, og pengene gives derfor til udvalget bag festivalen.

Jesper Barslund modtog desuden en unik skulptur som et synligt bevis på “Fonden for Fynske Bank Prisen”. Skulpturen symboliserer menneskers samarbejde og fælleskab omkring en sag. Den er lavet af fire kg ren bronze og skabt af kunstneren Vivi Haacke.