Hun var oprindeligt medlem af SF, de sidste syv år medlem af De Radikale, nu skifter hun til Socialdemokratiet, selvom hun har været kritiker af Mette Frederiksens klimalinje.

Den 42-årige politiker har været sygemeldt siden april, nu vender hun i forbindelse med partiskiftet tilbage til folketingsarbejdet på Christiansborg.

Hun skriver på Facebook:

“I dag har jeg meldt mig ind i Socialdemokratiet. De har taget godt imod mig, hvilket jeg er meget glad for. Jeg vender nu samtidig tilbage til Christiansborg efter min orlov og glæder mig til komme i gang med det politiske arbejde.”

“Da jeg for 7 år siden meldte mig ind i det Radikale, havde jeg lært partiet at kende som et pragmatisk og resultatorienteret parti. Det er min oplevelse, at Radikale Venstre under de senere års ledelse har bevæget sig væk fra den tilgang og dermed også fra midten af dansk politik. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg længe har været uenig i den retning, og da den nye ledelse har tilkendegivet, at man forsætter linjen, tænker jeg, at det er bedst, at vores veje skilles.”

0 0 stem
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer