Fredericia Vinhandel fejrer d. 23. august fem års fødselsdag med Henrik Petersen bag roret. I starten var det dog ikke helt nemt, efter at han overtog den intime vinhandel fra Kirsten og Ejvind.

Fem år er snart gået og der skal sættes en milepæl i Fredericia Vinhandels historie med Henrik Petersen bag disken, og det bliver fejret med et brag.

Vinhandlen har fødselsdag d. 23. august og fra den dato og frem til d. 31. august eller så længe lager haves vil der være et væld af gode tilbud i forretningen.

Og der bliver heller ingen fødselsdag uden fest. Fra middagstid d. 23. august og frem til lukketid bliver der gang i den i Fredericia Vinhandel, hvor dørene for alvor bliver slået op. En del af baglokalerne bliver indraget, hvor forskellige leverandører vil komme.

Fem fantatiske år

Når man beder Henrik se tilbage på de første fem års tid med Fredericia Vinhandel er han et stort smil.

“Det har været fem fantastiske år, hvor det har været sjovt og lærerigt, og jeg har ikke fortrudt, at vi overtog vinhandlen,” siger Henrik og fortsætter:

“Der er kun én gang, hvor jeg har tænkt hvad jeg lavede. En tirsdag i starten havde jeg 15 kunder i løbet af hele dagen, og jeg kom fra et job med knald på. Så tænkte jeg: Nej nej, hvordan skal tiden dog gå? Men det har ikke været noget problem og folk har taget fantastisk imod os.”

Mens der er sket udskiftning på vinen og spiritusen på hylden i takt med udviklingen i branchen er der holdt fast i selve opbygningen af butikken, som Henrik aldrig nogensinde kommer til at lave om på – og det var også det der fik ham igennem starten efter overtagelsen.

“I de første tre måneder var vi nærmest til eksamen. Kunderne tænkte hvem er de tossede fra Fyn er og vi blev virkelig set an. Da kunderne så kunne se, at der ikke var lavet om i butikken, så kom de hen til os og ville tale og finde ud af hvem vi var,” fortæller Henrik og slutter:

“Da vi købte forretningen dengang var det stilen og atmosfæren vi faldt for, og den vil vi aldrig nogensinde lave om.”

Stort tillykke til Fredericia Vinhandel og Henrik med de fem år.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia