Aase og Frits Sejersen åbnede den 1. Maj 1970 en tøjforretning i Fredericias midtby. For 22 år siden overtog datteren, Henriette, forretningen – og nu kan den fejre 50 års fødselsdag. Det er en af byens ældste detailbutikker, der nu ikke kan få lov til at holde den fødselsdag de nok havde drømt om. Men det kommer på den anden side, forsikrer Henriette Sejersen.

“Vi har glædet os i flere måneder til at fejre den store dag sammen med butikkens mange trofaste kunder og Fredericia og havde planlagt et festligt program over flere dage med både underholdning, mad og drikke og ikke mindst et hav af 50 års tilbud”, siger Henriette Sejersen og fortsætter: ”Men det satte Corona virussen desværre en stopper for, så vi har måttet udskyde festen på ubestemt tid”.

“Butikken startede på hjørnet af Jyllandsgade og Vendersgade, og i næsten samtlige af butikkens leveår har den ligget i Vendersgade 23, hvor den stadig ligger. Det er en placering jeg er meget glad for. Vi har i dag 400 kvadratmeter butik, som vi har fyldt med den nyeste herremode”, fortæller Henriette og fortsætter:

“Jeg synes selv, at vi har byens bedste team med Gitte, Kristian, Mikkel og mig selv. Helt ydmygt synes jeg også, at vi har et fedt udvalg, hvor der er både noget til de yngre og de mere voksne mænd. Det er uanset om det er det mere casual tøj til fritiden, det pæne tøj til arbejde – eller det fineste tøj til fester og bryllupper. Mærkerne er også meget brede, vi har alt fra Selelcted, Signal, Matinique, Peak Performance og Bjørn Borg til Red Green, Baümler, Garant, Wrangler og Solid”.

“Vi er utrolig glade for at så mange kunder loyalt har bakket op omkring butikken og lokal handel under Corona-krisen, selvom vi – som så mange andre – naturligvis er hårdt ramt af stort omsætningsfald, været nødt til at reducere åbningstider i en periode og kollegerne været sendt hjem. Heldigvis er Danmark og byen så småt ved at åbne op igen, så vi er klar i butikken til at klæde dig på, give gode råd og vejledning – og altid med et smil og vores velkendte gode service”, lyder det afslutningsvist fra Henriette Sejersen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer