I år kunne Kim Larsen være fyldt 75 år. Det nåede han desværre ikke, men den 17. december på Fredericia Teater vil lokale musikere gøre deres bedste for at skabe en uforglemmelig aften, hvor vi sammen kan mindes og hylde Kim Larsen og den fantastiske sangskat, han har efterladt os.

Vi kender alle sangene og aftenen byder på hele tre forskellige kunstnere, der hver især vil give deres bud på en hyldest til Kim Larsen.

Nicklas Ejby starter ud og kommer med sin guitar og hylder Kim Larsen på sin helt egen måde.  Den næste på scenen er Lars Mølsted.  Han vandt en Reumert for sin præstation som Quasimodo i Klokkeren fra Notre Dame på Fredericia Teater. Denne aften vender han tilbage til teatret og vil vise nye sider af sit talent og sin stemmekraft.

Sidst men ikke mindst er Midt om Natten selvfølgelig også med til hyldestkoncerten. Midt om Natten har eksisteret siden 1997 og med kærlighed og respekt for både sangene og Kim Larsen leverer de gang på gang koncerter, der er både autentiske, intense og meget tæt på den ægte vare.Det bliver en aften med kærligheden til Kim Larsens sange i fokus. En aften hvor tankerne kan flyve tilbage og mindes den 18.08.2018 på Kastellet, som blev en af Kim Larsens allersidste koncerter.

Vi glæder os til at mindes sammen med jer.

Aftenens program:
19.30 Dørene åbner
20.30 Nicklas Ejby
20.50 Lars Mølsted
21.15 Midt om Natten
22.30 Tak for i aften

Billetter kan købes her: https://www.billet.dk/hyldest-til-kim-larsen/#_bio

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Hanne Lyager Nielsen
Hanne Lyager Nielsen
15:30 - 19. november 2020 15:30

Så var man ikke hurtig nok. Det var rigtig ærgerligt. Kan I ikke gentage succesen?