Der er udstedt en kogeanbefaling for 10.000 husstande i Fredericia, hvilket har givet stor travlhed hos byens supermarkeder. Flere steder er der helt udsolgt for vand på flaske – og beretningen ude fra butikkerne går på, at stort set alle kunder køber vand med hjem.

Der er travlhed omkring pallerne med vand i Føtex City da Fredericia AVISEN kiggede forbi. Personalet kan fortælle, at fire kvartpaller er kørt ind – og der er kun meget lidt tilbage. Hele lageret er tømt, fortæller de – men flere kunder har i stedet for købt ind af andre drikkevarer.

I Fakta i midtpunktet er der også fart på. En kunde i køen fortæller, at vedkommende har været i flere butikker for at finde vand, men uden held. Ved kasselinjen kan man også se, at der er én varer der dominerer: Vand på flaske.

SuperBrugsen i Erritsø har været heldige i en uheldig situation. De har nemlig bestilt for meget vand hjem, så de løber ikke tør lige med det samme, men det kan godt gå stærkt. Personalet fortæller, at også her køber langt de fleste kunder vand med hjem.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer