I en live-transmitteret finalei talentprogrammet Quasarvil fem stærke bands fra vækstlagetdyste om 12spillejobs, blandt andet under Vejle Alive og Jelling Musikfestival.250 musiksultne gæster vil ganske gratiskunne opleve showet live fra Vejle Musikteaters store sal.

.Normalvis ville Jelling Musikfestival være kulminationen for den gode håndfuld bands, der har kæmpet sig igennem talentprogrammet Quasars indledende runder. Men i år har pandemien umuliggjort afviklingen af festivalerne og dermed den årlige finale i Quasar.

Derfor skal vinderen i stedet kåres 18. juni under et livestreamet show fra Vejle Musikteater, der ikke alene giver vækstlaget en stor scene at optræde på, men også hylder regionens talentmasse bredt set.

250 hurtige publikummer kan sikre sig billet til showet ved at reservere en plads HER fra tirsdag d. 8. juni kl.12.00:

Quasar finale

Det er gratis og kræver gyldigt coronapas.De, der ikke når at få billet, kan følge showet på Facebook og jellingmusikfestival.dk.

Du kan opleve et umanerligt stærkt felt af upcoming kunstnere:

Animaux Animé, Kolding –dansabel dødsdisko

At Ease, Vejle –energifuld soul og r’n’b

Boys From Heaven, Haderslev–episk rockmusik

Kalaset, Middelfart–fængende indierock

Schwarze Fiktion, Aarhus –punket synthrock

Vinderbandet får tildelt 12 betalte spillejobs på bl.a.Jelling Musikfestival og Nibe Festival i 2022, foruden på en stribe regionale spillesteder. I år vil vinderen desuden få æren af at varme op for HUGORM d. 29/6 under festugen Vejle Alive.

Et bredt dommerpanel med et stærkt forgrenet netværk i store dele af den danske musikbranchestår for at udpege vinderen.

Publikum i salen og de, der ser med påskærmen, vil desuden have mulighed for at stemme på deres favorit og derigennem tildele publikumsprisen og tre medfølgende supportjobs til ét af de fem bands.

Publikum i salen og de, der ser med påskærmen, vil desuden have mulighed for at stemme på deres favorit og derigennem tildele publikumsprisen og tre medfølgende supportjobs til ét af de fem bands.

Oplev blandt andet Schwarze FIktion

Talentudvikling gennemsyrer finaleshow

Ligesom under den live-transmitterede semifinale i Vejle Musikteater vil radiovært Jesper Nyborg styre showet. Men under finalen er han ikke alene. Quasar er dedikeret til talentudvikling i den bredest tænkelige forstand, og derfor får Jesper Nyborg på aftenen følgeskab af FridaBaltzer, der bl.a. har spillet med Jacob Dinesen til Min Mindste Koncert i Vejle–men som i værts-og konferencier-rollen er grøn.

– Talentudvikling i musikbranchen handler ikke kun om at mestre et instrument. Branchendrives frem af aktører, ildsjæle og fantaster, der hver især har et særligt talent. I disse år bliver Quasars rolle i stigende grad at omfavne og nære alle disse facetter af musikbranchens talentmasse. Derfor er jeg også pavestolt af, at vi i år kan præsentere bl.a.en ny konferencierspire med flair for at sætte scenen, siger projektleder på Quasar Jacob Kromann Gallop.

– Det er en særlig oplevelse at spille foran et festivalpublikum. Det får Quasar-finalisterne ikke mulighed for i år, men showet i Vejle Musikteater bliver en fuldfed erstatning, der samtidig giver kunstnerne adgang til fremtidige festivaljobs. Jeg synes, årets finalefeltbeviser, at kunsten altid vil overleve gennem trange kår. De fem finalebands kunne i disse tider have trukket stikket påkarrieren, men har i stedet kæmpet stædigt videre og dygtiggjort sig. Det er i sig selv en sejr, siger festivalleder Lars Charlie Mortensen.

Quasar er et musikalsk talentudviklingsprogram, der bl.a. gennem mentorordninger, workshopsog branchenetværk hjælper bands og solister på vej i musikbranchen. Quasar er udviklet af Jelling Musikfestival og Sydjyllandsregionale spillesteder og skabt med uvurderlig støtte fra Region Syddanmark, Vejle Kommune, Trekantområdet, Den Jyske Kunstfond, KODA Kulturog Tuborg Fondet.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer