Urbania Street Food afholder lørdag en street food festival, hvor der vil komme et par food trucks, der skal supplere de øvrige madboder.

Sidste år afholdt Urbania med stor succes en street food festival, og det koncept skulle have være gentaget i år, men helt ligesom sidste år bliver det ikke.

“Vi havde planlagt det inden Coronaen, , og hvor man ikke var bange for at samles mange. Derfor passer vi lidt på, og derfor sætter vi festival i parentes og kalder det en hyggedag. Der kommer et par food trucks, der supplerer det vi har, men det bliver ikke den store festival, som vi ville have sat op,” siger Brian Løkkegaard til Fredericia AVISEN.

I forbindelse med hyggedagen kommer der ekstra stemning i gårdområdet, men det bliver heller ikke helt som planlagt.

“Vi er gode til at sætte livemusik på, og det gør vi ofte. Det er et tiltagene på lørdag, men vi har ikke et band eller store kunstnere, som vi havde planlagt, det tør vi ikke. Vi har derfor lidt hyggeligt baggrundsmusik,” siger Brian Løkkegaard, der glædeligt noterer sig, at fredericianerne har været gode til at komme på Urbania Street Food efter genåbningen af baren:

“Den første uge var rolig, og folk skulle lige mærke, at alt er okay og man bliver ikke dødsyg af at møde andre. Nu kan vi, heldigvis, mærke at folk er ude og mødes, dog med afstand. Der er god stemning, og man har savnet at mødes. Det sociale har været afskærmet i nogle måneder, og man vil ud at mødes over en øl eller drink,” slutter Brian Løkkegaard.

Hyggedagen på Urbania Street Food starter lørdag klokken 11:30 og varer frem til klokken 21:00. De food trucks, der kommer, er en italiensk inspireret truck med frisk pasta og derudover kommer der en truck med pitabrød.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer