Forside Fredericia Hygge på kastellet

Hygge på kastellet

DEL

Om lidt er det bandet Jævnstrøm, der går på scenen til Picnic på Kastellet. Solen skinner på en blå himmel og er langsomt ved at gøre klar til natten.

Kastellet rundt sidder flere på tæpper med madkurve. Her er vel godt 500 – det kan jo være svært at bedømme med så stort et areal. Her er fred, orden og god stemning.

Politiet melder også om en god aften med mange glade gæster. De kunne godt mærke at interessen for Skinz begyndte at trække folk til tidligere.

Samme interesse ventes om lidt, når Jævnstrøm går på, så kig forbi og nyd en gratis koncert denne augustaften i Fredericia.

Der har været gæster i alle aldre til dagens arrangement. Nogle kom trillende med barnevogn, andre smed cyklen udenfor og løb ind, elever, studerende, ung og gammel. Alle nyder omgivelserne og det, at der sker noget på Kastellet.

Og så er der ellers et bred udvalg af drikkevarermuligheder og har du ikke madpakken eller snacks med, så kan det også købes. Ligesom der er en slikbod, så fredagsslikken er også en mulighed.

Der er dog de gyldne farver, der er flertal. Og EventC gør så småt klar til den helt store fest i morgen, hvor Kim Larsen & Kjukken byder op til dans og fællessang.

God aften

DEL