Hydroscand åbnede i juni måned sin fjerde filial i Danmark, som blev placeret på Vesterbal­levej 13 i Fredericia, hvor deres 500 kvadratmeter hal består af lager, værksted og butik med en tilpasset inventar til det lokale marked. Sammen med filialen i Århus vil Hydroscand betjene kunder i Midt og Sønderjylland. Butikschefen er Brian Schouborg Jørgensen, der har erfaring med service og truckbranchen.

Hydroscand AB blev grundlagt i 1969 i Stockholm, Sverige, og er i dag markedsledende i slanger og hydraulikkomponenter i Skandinavien. Med et salg på 185 millioner euro (2014) og mere end 1000 ansatte servicerer vi over 21 000 kunder fra en decentral orga­nisation i hele Europa, Afrika og Asien.

Initiativet er et første skridt i strategien for Hydroscand Danmark at etablere sig flere steder, men er også i overensstemmelse med Hydroscand mission, altid at være tæt på kunden.

– I anleding af, at vi har åbnet en ny afdeling i Fredericia, inviterer vi til åbent hus torsdag den 3. september kl. 1100 – 16.00 i vores flotte butik på Vesterballevej 13. Vi serverer lidt godt til ganen. Fredericias borgmester Jacob Bjerregaard har meldt sin ankomst, oplyser Hydroscand.