Middelfart Sparekasse i Fredericia skulle i dag have fejret 30 års fødselsdag i fæstningsbyen. Men grundet Coronakrisen har sparekassen udsat festen for medarbejdere og kunder. Men i den plan havde man glemt en ting: At afbestille kagemændene. Men det kommer nu personale og beboere på Hybyhus Plejecenter tilgode. 

Der var smil og glade dage, da Claus Holm overrakte kagerne. 

“Det er naturligvis dejligt at kunne give lidt igen til de mennesker, som kæmper for de ældre og svageste i vores samfund i denne tid, men også at kunne glæde de ældre med lidt sødt til kaffen i dag, når nu vi havde glemt at afbestille kagerne,” siger Middelfart Sparekasses Afdelingsdirektør Henrik Troelsen til Fredericia AVISEN og fortsætter:

“Vi havde virkelig glædet os til, at vi kunne markere vores 30 års fødselsdag med vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere, men i lyset af  Coronakrisen besluttede vi at udskyde denne markering. Jeg vil naturligvis godt allerede nu love, at vi vil markere det på den anden side, og der vil vi også byde på lækkerier.” 

Om Middelfart Sparekasse Fredericia

I 1990 valgte Middelfart Sparekasse at krydse Lillebælt og åbne den første jyske afdeling i Fredericia. Afdelingen har siden starten været i en rivende udvikling, og i dag er man 21 medarbejdere i de moderne lokaler i Prinsessegade 95 – en central placering i hjertet af den nye bydel, Kanalbyen. Igennem årene har Middelfart Sparekasse været en aktiv medspiller i lokalområdet, og sparekassen fortsætter med at bidrage aktivt til udviklingen af byen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer