Forside Erhverv Hvorfor laver Elgiganten en stor popup butik til NPF?

Hvorfor laver Elgiganten en stor popup butik til NPF?

DEL
gaming

Fredericia AVISEN mødte Elgiganten til dette års NPF, hvor de havde en stor imponerende gamershop. Vi har fået en snak med Brian Rosenquist Vollertsen som er Sales Manager Tech Gaming Lead hos Elgiganten.

Elgiganten har de sidste to år markeret sig til NPF med en stor gaming shop i MESSE C, vi tog en snak med Brian Rosenquist Vollertsen om, hvad tankerne bag er.

gaming
Et view over den store Elgiganten til NPF

Hvad giver det jer som firma at deltage ved sådan et arrangement som NPF?

“Det som er den største ting for os er, at vi for muligheden for at møde vores kunder i øjenhøjde. Vi kan sagtens komme ned til et arrangement som NPF med en stor butik, og det er super fint, men det vigtigste er, at vi får muligheden for at møde kunder, som virkelig interesser sig for de her ting”

gaming
Stort udvalg af gamingstole

“Det giver os selvfølgelig også en idé om, hvilke produkter, vi skal sælge i vores butikker, og det gør vi ved at folk jo går og snakker om hvad der er fedt, og hvad som er vigtigt for den. Vi har også lavet ændringer fra sidste år til i år, og det er simpelthen, fordi at interessen virkelig er der, så det her med at kunne møde kunderne, det er sindssygt vigtigt for os”

Er forældrene også begyndt at købe ting af bedre kvalitet til deres børn?

“Ja, det ser vi ofte. Typisk kommer mor og far ud i butikken og snakker med vores personale, om hvilken interesse deres børn har for de her ting, og det her med, at de skal have det bedste. Vi ser også flere forældre som begynder at engagere sig mere og mere for børnenes computerspil. 

gaming
Stor interesse for nye skærme

Vil vi i fremtiden se de her gamingprodukter i de lokale butikker i fremtiden?

“Ja, absolut. Vi er jo med til NPF for at vise vores udvalg, men når det er sagt, så har vi jo bygget otte områder nu rundt i hele Danmark. Vi har lige bygget fire nye, hvor man har det her lidt look and feel med gaming, og så et bedre udvalg. Vi har lige bygget i Aalborg, Aarhus, Odense, og København”

Hvad betyder det for jer at kunne gøre det i samarbejde med pixel-tv?

“Det er et fantastisk samarbejde, og især på et event som NPF, fordi det er med til at skabe nogle rammer, og en masse liv til vores kunder, og så får vi også flere til at interessere sig for det”

https://www.byensrens.dk/
Annonce