Fredericia Kommune er organiseret i en koncernmodel, hvor ledere og medarbejdere i fællesskab tager ansvar såvel for helheden som for egne opgaver. Det skriver Fredericia Kommune på sin hjemmeside. I den forbindelse havde det været oplagt ud fra koncernmodellen at vælge Økonomichef Tommy Abildgaard som fungerende kommunaldirektør i den periode, hvor Annemarie Zacho-Broe er fritaget fra tjeneste, både med baggrund i hans erfaring, men også fordi han tidligere har været stedfortrædende kommunaldirektør. Men valget er faldet på den 39-årig, Camilla Nowak Kirkedal.

Det er ikke første gang i karrieren, at Camilla Nowak Kirkedal påtager sig sådan en opgave. I 2019 blev hun konstitueret direktør for Børn- og Unge i Odense Kommune. Nu skal hun sammen med borgmesteren, byrådet og økonomiudvalget stå i spidsen for Fredericia Kommune, i en periode hvor der pt. er en større advokatundersøgelse i gang.

I går sagde borgmester Steen Wrist i en pressemeddelelse:

»Vi afventer p.t. yderligere oplysninger i sagen, inden vi træffer en beslutning om næste skridt. Koncerndirektør for Børn- og Unge, Camilla Nowak Kirkedal, har sagt ja til at være fungerende kommunaldirektør indtil videre, siger borgmester Steen Wrist (S) på vegne af Økonomiudvalget,« sagde Steen Wrist.

Da AVISEN kontaktede ham i går, havde han ikke på nuværende tidspunkt flere kommentarer, idet der er tale om en personalesag. Det var også beskeden denne morgen.

Viceborgmester Susanne Eilersen (O) ønsker heller ikke at kommentere på personalesagen.

»Jeg har ikke noget at tilføje i forhold til sagen, men vi har valgt Camilla Nowak Kirkedal, fordi hun er den rigtige. Hun kommer med friske øjne, men ellers har jeg ikke noget at tilføje,« siger Susanne Eilersen.

Læs også

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen
13 dage siden

Det ser ud til, at han er involveret i teatersagen?